Kaasmakerij Özgazi B.V. - Exporteur en producent van zachte witte kaas; feta-type.

Kwaliteit.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is bij bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij.”

Kaasmakerij Özgazi staat voor kwaliteit en heeft ook aandacht voor duurzaam ondernemen. Zo zijn er installaties ontworpen die regeneratief warmte en koude uitwisselen en wordt zowel de warmte als het vrijkomend water bij het indampproces van de wei hergebruikt in onder meer de voorreiniging in de CIP keuken. Dit levert een forse besparing van zo’n 80% op het watergebruik en het energieverbruik op.

duurzaam ondernemen ozgazi

Kwaliteit

Een goed functionerend kwaliteitsmanagementsysteem is een belangrijk gereedschap om de bedrijfsactiviteiten doelmatig te besturen. Het is de leidraad voor een goed functionerend kwaliteitssysteem en de continuïteit van Kaasmakerij Özgazi hangt hiermee nauw samen.

Het bedrijf zorgt ook voor de afstemming van de kwaliteitsbewaking bij de productie van blikken met partner Unimpack B.V.

Kaasmakerij Özgazi heeft diverse certificeringen behaald. Hiermee kan het bedrijf aantonen dat ze aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoet.

 

Back to Top